Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

12.09.2023. Vesti

JAVNI POZIV za NEZAPOSLENA lica zainteresovana za plaćenu obuku na radnim mestima ŠIVAČ, OPERATER ZA FINALNE PROCESE i OPERATER ZA KONTROLU MATERIJALA u kompaniji “EUROTAY” u Kraljevu

Javni poziv za nezaposlena lica deo je nacionalnog projekta „Znanjem do posla” koji se realizuje sredstvima obezbeđenim od strane Švajcarske organizacije za razvoj i saradnju SDC/ Swiss Agency for Development and Cooperation. Projektom rukovodi međunarodni konzorocijum NIRAS – IP Konsalt/Niras IP Consult.

Javni poziv otvoren je za NEZAPOSLENA lica zainteresovana za plaćenu obuku na radnom mestu i zapošljavanje u ovom industrijskom sektoru.

Obuka se realizuju u partnerstvu sa kompanijom EUROTAY DOO Kraljevo.

  • Kompanija EUROTAY DOO iz Kraljeva koja ima potrebu za zapošljavanjem:
  • ŠIVAČ
  • OPERATER ZA FINALNE PROCESE
  • OPERATER ZA KONTROLU MATERIJALA- KONTROLOR

 

KO se može prijaviti?

-Obuke su namenjene prvenstveno mladima, nezaposlenima do 30 godina, kao i nezaposlenim licima koja spadaju u teže zapošljive grupe.

ŠTA dobijate prijavom na konkurs?

-Prijavom na konkurs stičete mogućnost da se uključite u program plaćene obuke na radnom mestu i da posle perioda obuke, zasnujete radni odnos u kompaniji.

KAKO je program osmišljen?

  • Obuka se odvija u prostorijama kompanije EUROTAY DOO u Kraljevu
  • Svi kandidati tokom trajanja obuke dobijaju mesečnu novčanu nadoknadu.
  • Kandidati koji ostave najbolji utisak tokom obuke i zadovolje zahteve poslodavca, imaju priliku za zasnivanje radnog odnosa u kompaniji.
  • Svi kandidati koji završe obuku, dobijaju potvrdu/sertifikat o uspešno završenoj obuci i osposobljenosti za rad na tom radnom mestu

KAKO se možete prijaviti?

Na javni poziv zainteresovani kandidati i kandidatkinje se prijavljuju na jedan od sledećih načina:

1) Slanjem radne biografije na e-mail adresu:

2) Pozivom 069/ 32 73 707

3) Lično, u prostorijama Regionalne Razvojne Agencije za Raški i Moravički okrug na adresi Cara Dušana 77 u Kraljevu, svakog radnog dana od 09.00 do 15.00 časova.

Sva eventualna pitanja o načinu obuke, trajanju obuke kao I svemu ostalom što Vas interesuje možete postaviti putem email-a: vladimir.eric@kv-rda.org, dolaskom u prostorije Regionalne Razvojne Agencije (Cara Dušana 77, Kraljevo) ili putem telefona 069/ 32 73 707

  • Rok za prijavu je do 21.11.2023.godine