Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

10.01.2019. Završeni konkursi

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE NA MEĐUNARODNOM SAJMU „MOSBUILD“ 2019

BEOGRAD – 26. decembar, 2018 godine – Razvojna agencija Srbije, u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, organizuje nastup domaćih firmi na predstojećem međunarodnom sajmu građevinske industrije i uređenja enterijera „MOSBUILD“ koji će se održati u Moskvi, Ruska Federacija, u periodu od 2. do 5. aprila 2019. godine.

Sajam „MOSBUILD“ je najveći sajam građevine i unutrašnjeg uređenja u Rusiji i regionu, spada među vodeće sajmove iz ove industrije u svetu. U 2018. godini, svoje proizvode i usluge je predstavilo oko 1.200 kompanija, iz 40 zemalja. Sajam je posetilo preko 65.000 profesionalaca iz oblasti građevine i opremanja. Preko 60% posetilaca čini najviši menadžment kompanija, dok su ostatak rukovodioci pojedinačnih sektora i stručnjaci u pojedinim oblastima ove industrije. „MOSBUILD“ na jednom mestu spaja proizvođače, dobavljače, distributere, maloprodajne lance, arhitekte, i dizajnere iz Rusije i celog sveta.

Od 2017. godine, sajam „MOSBUILD“ postaje deo WorldBuild koncepta, a izlagačima se pruža mogućnost korišćenja besplatne online platforme WorldBuild365 preko koje mogu svoje proizvode i usluge da predstave kupcima i distributerima iz celog sveta.

Na sajmu „MOSBUILD“ Srbija će predstaviti svoje proizvode i usluge na nacionalnom štandu površine 100m2. Od 2019. godine sajam se održava na novom sajamskom prostoru Crocus Expo.

Više informacija o sajmu možete pronaći u priloženim dokumentima, kao i na internet prezentaciji Razvojne agencije Srbije www.ras.gov.rs i Privredne komore Srbije www.pks.rs.
Prateća dokumentacija:

Obrazac 1 – Prijava za učešće na sajmu

Obrazac 2 – Izjava podnosioca prijave

Obrazac 3 – Menično ovlašćenje

Uputstvo – Uputstvo za sprovođenje programa internacionalizacije