Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

15.11.2023. Aktuelni projekti

JOB INFO CENTAR KRALJEVO U O.Š “IVO ANDRIĆ” U PRANJANIMA

Ove godine imali smo priliku da održimo radionicu u O.Š “Ivo Andrić” u Pranjanima, u okviru projekta “Znanjem do posla”.

Jedna od najstarijih osnovnih škola u Srbiji,osnovana davne 1858.godine ,učesnica mnogih međunarodnih projekata,omogućila je saradnju sa regionalnom razvojnom agencijom i time svojim učenicima pružila mogućnost karijernog vođenja i savetovanja sa savremenim alatima.

Regionalna razvojna agencija iz Kraljeva održala je radionicu karijernog vođenja sa završnim razredima pomenute škole i time napravila prve korake ka budućnosti,upoznavanjem sa karijernim mogućnostima,prilikama i drugačijim pogledom na poslovni svet.

Učenici O.Š “Ivo Andrić” pokazali su veliku zainteresovanost i posvećenost na samoj radionici kao i interesovanje za jedan od naših alata a to je Virtualna stvarnost-simulacija zanimanja.

Regionalna razvojna agencija se ovim putem zahvaljuje na ukazanom poverenju i fenomenalnoj saradnji,kako rukovodstvu škole tako i učenicima. Nadamo se da ćemo i u budućnosti imati prilike da našu saradnju proširimo i unapredimo.