Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

18.05.2021. Završeni konkursi

Virtuelni sajam zapošljavanja

Imajuci u vidu dugogodišnju uspešnu saradnju koju Nemačka organizacija za medjunarodnu saradnju – GIZ ima sa regionalnim razvojnim agencijama, kao u ulogu koje RRA-je imaju na polju promocije zapošljavanja, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da ce se prvi virtuelni sajam zapošljavanja održati 20. maja u vremenu od 10:00 do 16:00 časova.

Naime, Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ), uz podršku GIZ Globalnog programa Migracije za razvoj (PME) organizuje Virtuelni sajam zapošljavanja, korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbedjuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima. Sajam ce okupiti 70 poslodavaca iz svih krajeva Srbije, a mesta ima za 7,500 tražilaca posla.

Ideja je da informacija o sajmu zaista dodje do ljudi koji traže posao, bez obzira na njihov obrazovni profil, kvalifikacije i dosadašnje radno iskustvo. U ponudi je oko 2,800 slobodnih radnih mesta.

Registracija je u toku, a broj mesta je ograničen: https://www.ubivent.com/register/1/virtuelni-sajam-zapošljavanja-2021

https://www.youtube.com/watch?v=xywvNc2MJA4

Osim savetnika Nacionalne sluzbe za zapošljavanje, Nemački informativni centar za migracije, stručno obrazovanje i karijeru – DIMAK pruza podršku:

  1. pri registraciji;
  2. u izradi ili unapredjenju radne biografije (CV);
  3. prilikom pripreme za razgovor i predstavljanja poslodavcu;
  4. pri korišćenju same platforme i učestvovanju na sajmu 20. maja.

Facebook: DIMAKSerbia