Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

Regionalna agencija za prostorni i ekonomski razvoj Raškog i Moravičkog okruga

24.11.2020. Završeni konkursi

Javni poziv Poslodavcima iz metalo – prerađivačke i mašinske industrije sa teritorije opštine Knić i Grada Kraljeva za učešće u programu podrške razvoju poslovanja

JAVNI POZIV

Poslodavcima iz metalo – prerađivačke i mašinske industrije sa teritorije opštine Knić i Grada Kraljeva za učešće u programu podrške razvoju poslovanja

Razvojni biznis centar Kragujevac i Centar za preduzetništvo iz Kragujevca raspisali su Javni poziv Poslodavcima iz metalo – prerađivačke i mašinske industrije sa teritorije opštine Knić i Grada Kraljeva za učešće u programu podrške razvoju poslovanja.

Cilj programa podrške razvoju poslovanja i povećanju konkurentnosti poslodavaca iz oblasti metalo – prerade i mašinstva kroz podršku za optimizaciju proizvodnog procesa, kao i obučavanje i zapošljavanje deficitarnog kadra.

Oblasti u kojima se pruža podrška korisnicima projekta su:

1.Optimizacije procesa proizvodnje primenog Lean i Kaizen metodologije i

2. Uspostavljanja efikasnog sistema za obezbeđivanje potrebne radne snage kroz sprovođenje obuka na radnom mestu za deficitarna zanimanja (analiza potrebnih zanimanja, razvoj programa obuke, regrutacija, obuka mentora i instruktora unutrar kompanija, sprovođenje obuka na radnom mestu, testiranje i evaluacija kandidata)

Program je namenjen poslodavcima iz metalo – prerađivačke i mašinske industrije, koji su registrovani na teritoriji Grada Kraljeva i Opštine Knić.

Izabranim privrednim subjektima biće pružena odgovarajuća podrška u gore pomenutim oblastima poslovanja, krojena prema njihovim potrebama.

Ukoliko vam je potrebna stručna podrška u navedenim oblastima i imate planove za dalji razvoj vašeg poslovanja, onda je ovo pravi program za vas!

Rok za prijavljivanje je 09.12.2020, do 15.00h.

Za sve informacije o javnom pozivu, načinu prijavljivanja, uslovima i kriterijumima, možete se informisati, putem e-maila info@rbcentar.org, telefonom 034/502-557 ili lično u prostorijama Razvojnog biznis centra Kragujevac, ulica Trg topolivaca 4, Kragujevac, kancelarija br 11.

Javni poziv je deo projekta ’Konkurentni poslodavci za inkluzivno društvo’ finansiranog sredstvima Kraljevine Norveške preko Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu u okviru programa „Norveška za vas“..

Dokumentacija za preuzimanje: